mCloud - Cloud Drive

Ubegrænset plads og intelligent synkronisering

Hvis du er træt af at bruge en FTP til at håndtere dine filer, hvis du har oplevet problemer med, at dit mail program ikke kan håndtere for store filer, hvis du på et tidspunkt har været i tvivl om at alle i et projekt benyttede den samme version af en fil, hvis du savner en nemmere måde at dele dokumenter og filer med dine kollegaer eller en leverandør eller hvis du på et tidspunkt har haft behov for at tilgå en fil fra f.eks. din iPad, så er et Cloud Drive helt sikkert løsningen til dig!

Uanset om du samarbejder med partnere, kollegaer, kunder vil du løbende opleve et behov for at dele dine lokale filer med andre. 
Med Cloud Drive vil du aldrig skulle bekymre dig om, hvorvidt din modpart kan åbne dem, at de har den nyeste version, at filerne fylder for meget til at kunne blive sendt, at filer forsvinder for evigt i tilfælde af et nedbrud eller andre ubekvemelige ting, som normalt er forbundet med fildeling.

Når der bliver lavet ændringer til en fil, så vil den intelligente filsynkroniserings mekanisme automatisk opdatere dokumentet for alle klienter som er tilsluttet serveren.

 

99,95% oppetidsgaranti

Brugervenligt kontrolpanel

State-of-the-art datacenter

Daglig backup

Universal kompatibilitet - Windows 7,8, IOS, Android, Windows Phone og Webklienter

Gratis teknisk og dybdegående support