SimplySo

EN LØSNING, DER EFFEKTIVT OG NEMT BINDER MEDARBEJDERNE SAMMEN PÅ TVÆRS AF VIRKSOMHEDEN
Get work done and make it SimplySo®

SimplySo® er et revolutionerende produktivitetsværktøj til Microsoft Office 365, der gør det lettere at arbejde sammen og dele filer på kryds og tværs - selv når I er på farten.
Med SimplySo® kan medarbejderne let indgå i arbejdsgrupper og projekter, deltage i diskussioner, uploade fotos og filer, søge efter indhold, og meget mere. Alt sammen uden at data på noget tidspunkt flyttes fra det sikre miljø i Office 365.
SimplySo® forenkler og forstærker brugeroplevelsen af Office 365, så det bliver lige så nemt at bruge som ethvert socialt medie. Uanset hvilken enhed, du vælger, gør det responsive og intuitive design det muligt for brugerne at fokusere på det vigtigste: At få arbejdet gjort.
SimplySo® er en cloud-service, I kan tage i brug med det samme og dermed øjeblikkeligt få glæde af de brugervenlige funktioner.

Socialt intraweb

Vægbaseret kommunikation med mulighed for opslag af fotos og vedhæftning af filer og tekst, som kan ”likes” og kommenteres. • Forside med løbende feeds fra alle dokumenter, arbejdsgrupper og personer, du følger.

Arbejdsgrupper og projekter

Opret og deltag i arbejdsgrupper og projekter, der er struktureret efter samme logik som Facebook, blot med tilføjelse af gruppe-dokumentbibliotek.

 

Dokumenthåndtering

Dokumentbibliotek i Windows stifinder-layout. 
• Drag n’ drop-funktion for nem håndtering og flytning. 
• Bibliotekerne er opdelt i fælles/ arbejdsgrupper og personlige biblioteker. 
For nem styring af dokumenter kan du oprette nye Office-dokumenter direkte fra den enkelte arbejdsgruppe, så alle gruppemedlemmer får øjeblikkelig adgang til relevante filer. Office-dokumenter kan redigeres i Office-applikationerne eller online i Office 365 med fælles redigeringsfunktion.

Mobil

SimplySo® er bygget i HTML5, hvorved brugeren får et responsivt design, der tilpasser sig enhver enhed med en browser. • Dette giver brugerne en perfekt mobiloplevelse og er helt nødvendigt for decentrale brugere uden adgang til PC.

Søgning

For nem og hurtig søgning på alt indhold, som dokumenter, feeds, arbejdsgrupper og brugere, anvendes den effektive søgemaskine FAST fra Microsoft.

Teknisk

Forudsætningen for at kunne bruge SimplySo® er, at den enkelte bruger har en licens til SharePoint online, som i dag er en del af de fleste Office 365-planer.
Der kræves ikke yderligere opsætning eller implementering, og brugerne kan umiddelbart efter køb af SimplySo® logge ind med deres Office 365-brugernavn og -password.