Melgaard IT - Returnering & Ombytning

Returnering og ombytning hos Melgaard IT

Hos Melgaard IT gør vi meget ud af at rådgive og vejlede vores kunder i deres køb. Derfor er der stor sandsynlighed for at vi finder det der passer til dine behov og ønsker. Skulle du alligevel fortryde dit køb kan du indenfor 14 dage returnere varen hos Melgaard IT i Skjern. Varen skal returneres i væsentlig samme stand som den blev købt og i original emballage med alt tilbehør. Medbring din kvittering på varen. Bestillingsvarer og speciel producerede varer kan ikke returneres. (Såkaldt bestillingskøb.)

 

Varens stand, ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Kort sagt, du må prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Forseglede og plomberede varer

Du har ikke fortrydelsesret på visse former for forseglede varer, hvis du har brudt forseglingen.

Det gælder for kabler, lyd- og billedoptagelser, computersoftware og varer, der af hygiejniske grunde er forseglede.

 

Returnering og ombytning hos Melgaard IT

  • Der er 14 dages fortrydelsesret på varer købt Melgaard IT, du kan få pengene tilbage eller ombytning til anden vare. Fortrydelsesretten løber, fra du har modtaget varen.
  • Ønsker du at fortryde dit køb, skal du meddele os dette via mail, tlf. i vores butik. Du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelses formular her på siden.
  • Varen skal være hos os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
  • Produktet skal det være i væsentlig samme stand og mængde – komplet, ubeskadiget, med alt tilbehør og i original emballage. Eventuelle skader og mangler, som medfører tab af gensalgsværdi, modregnes.
  • Du betaler selv returfragten. Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.

Vi vil meget gerne vide, hvorfor du returnerer produktet. Så vi kan ydre en bedre rådgivning fremover.

 

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til Melgaard IT skal være forsvarligt indpakket.

Ved CPU'er, ram, harddiske m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Melgaard IT anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Melgaard IT. Yderligere har du mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Alle produkter, der modtages fra Melgaard IT indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

 

Tvivler

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål kontakt os på kontakt@melgaardit.dk eller på telefon 32217000

 

Returadresse

Hvis du ønsker at returnere en vare købt hos Melgaard IT, skal du udfylde retur formularen og sende varen direkte til:

Melgaard IT
Jernbanegade 1
6900 Skjern

ATT: Retur

Husk at vedlægge returformularen i pakken sammen med varen.
Det er muligt at indlevere returneringen i vores butik på samme adresse

Tilbagebetaling af købet sker direkte til dig umiddelbart efter modtagelse og behandling af returvaren. Dette sker via ePay (hvis du har betalt med kort online), eller via overførsel af beløbet til din bankkonto (hvis du oplyser denne).