Melgaard IT - PRISUME

PRISUME sikrer, at jeres printere aldrig løber tør for blæk og toner

Vi overvåger jeres printere med PRISUME, så når blæk- eller tonerniveauet i jeres printer kommer ned på et fastsat niveau, sendes der automatisk en bestilling afsted direkte til printerens adresse, hvor som helst i Norden.

PRISUME - Automatisering af forbrugsstoffer

Jeres printer fortæller, hvad den har brug for.

I behøver ikke at bekymre jer, om I nu får den rigtige blækpatron eller toner. Jeres printer fortæller selv, hvad den har brug for – også når det gælder de langvarige forbrugsstoffer som fuser, tromle etc.

Styr på leverancer via PRISUME-portalen.

Via PRISUME-portalen kan I se jeres printere, deres status og de bestillinger, der findes i systemet. Der er også en Track & Trace-funktion, så I kan se om leveringen af jeres nye blækpatroner og tonere, er på vej.

PRISUME garanterer levering – før printeren løber tør

Da PRISUME leverer via Nordens største distributions-specialist, garanteres der for leveringssikkerheden på de printere, der supporteres og overvåges. Jeres printer skal selvfølgelig være tændt, tilsluttet et aktivt netværk, der er online - men hvis de forudsætninger er tilstede, garanteres der for levering, inden I løber tør.


PRISUME leverer kun original blæk og toner

Jeres printere fungerer bedst, og dækkes sædvanligvis kun af producentens garanti, når I bruger original blæk og toner. PRISUME sender kun original blæk og toner til jeres printere, og I er dermed sikre på at få den længste levetid og bedste printkvalitet fra jeres printere.

PRISUME er en 100 % automatiseret cloudservice

PRISUME er en sikker platform, som via cloudhosting er sikret mod nedbrud, mens jeres data er sikret via kryptering og sikker backup i et ISO 270001 certificeret hostingcenter. Vi kan derfor også garantere oppetid, og så længe jeres printere er online, kan vi monitorere og sikre rettidig levering.