Melgaard IT - mCentral

mCentral

PROAKTIV SUPPORT

Vi forstår, hvorfor dine kritiske forretningstjenester er det vigtigste for din daglige drift. Derfor bruger vi meget tid på at tilpasse vores teknologi til at understøtte dine behov. Vi har opbygget et program, der bygger på 24x7x365 netværksovervågning, kombineret med en aggressiv forebyggende vedligeholdelseskomponent som sikrer optimal oppetid for din virksomhed.

En af de største udfordringer ved at opretholde et computernetværk er at forsøge at forudsige, hvad der vil mislykkes, og hvornår. Med vores proaktive tilgang kan vi forhindre mange netværksfejl fra nogensinde at sker. Ved at kombinere regelmæssig og omfattende forebyggende vedligeholdelse og robust overvågning i realtid af dine kritiske netværk og stationære enheder, sikrer vi pålideligheden og stabiliteten af dine it-aktiver.

Denne løsning er så effektiv, at vores kunder ser næsten øjeblikkelige resultater. Et regelmæssigt vedligeholdt netværk betyder færre fejl, hvilket giver højere produktivitet og højere omsætning pr. Medarbejder. Samtidig forsvinder din eksponering for sikkerhedsrisici dramatisk, og frustration fra ustabile IT-ressourcer forsvinder næsten. Vi tillader vores kunder at fokusere på deres kerneforretning ved at fjerne deres bekymring om at administrere et computernetværk.