mCentral - Managed Email Protection

E-MAILBESKYTTELSE & ARKIVERING


Sofistikeret beskyttelse til din virksomhed til en overkommelig pris

Den mest sårbare vektor til ondsindede virksomheds angreb er e-mail. E-mail er kommunikationslivets livsnerve i de fleste organisationer. Vores e-mail beskyttelse giver løbende opdateret spam- og trusselsbeskyttelse for effektivt at beskytte dig 24/7. Selvom du har et primært sikkerhedsniveau, som i Office 365, giver vores service et ekstra lag sikkerhed for at forhindre spam-, virus- og ransomware-angreb gennem phishing og imiteret e-mails.

Fordele ved en administreret e-mailbeskyttelse og arkiveringstjeneste

Aggressiv spam og malware beskyttelse. Vores service opdaterer løbende vores filtreringsmotorer ved hjælp af statistiske og heuristiske input fra SMTP-adfærd, omdømmekontrol, indholdskontrol, karantænehåndtering og meget mere. Vores spamfiltrering scanner og analyserer alle e-mail, links og vedhæftede filer, og bruger output fra disse scanninger til at opdatere vores spam database.

Altid på. Derudover tilbyder vores løsning altid kontinuitet via vores skybaserede portal for at forhindre forretnings- og e-mailafbrydelser. Selvom din primære e-mail-tjeneste fejler, vil dine brugere kunne få adgang til, modtage og sende e-mail fra en hvilken som helst enhed.

Problemfri integration. Vores e-mailbeskyttelsestjeneste integreres problemfrit med både Microsoft Office 365, Microsoft Exchange eller næsten enhver anden e-mail-tjeneste, hvilket giver et ekstra beskyttelseslag til din e-mail.

E-mail arkivering. Udover e-mail-sikkerhed, leverer vi også et integreret e-mailarkiv. Alle indgående, udgående og interne e-mails bliver "opbevaret" så længe du har brug for det, hvilket beskytter din kommunikation og intellektuelle ejendomsrettigheder i tilfælde af juridiske tvister eller overholdelse af lovkrav. 

Hvorfor administreret e-mail beskyttelse og arkivering?

Mange virksomheder mener, at hvis de bruger Office 365 eller anden "beskyttet" e-mail-tjeneste, er de beskyttet fuldt ud. Jo større e-mail-udbyderen er, jo større er målet for cyberkriminelle. Vi ønsker at du sover trygt om natten, derfor tro vi på en "forsvar i dybden" strategi, der anvender lag af beskyttelse for din virksomhed. Med så meget risiko er en administreret e-mail-beskyttelse og e-mail-arkiveringstjeneste en billig løsning for at beskytte dig mod cyberangreb, tidsspild med spam og tab af kommunikationshistorien.

Hvad gør din spam- og malwarefiltrering bedre?

Vores e-mailbeskyttelsestjeneste bruger nogle af de mest sofistikerede malware-detekterings- og antivirusprogrammer (AV) i verden, der udnytter en løbende opdateret trusseldatabase baseret på input fra over 10 millioner sikrede domæner. For eksempel, hvis der opstår et nyt phishing-angreb i Brasilien, tilføjes det øjeblikkeligt til Mail Assure-trusseldatabasen, der hjælper med at beskytte brugerne over hele verden.
Vores trusselsystem inkorporerer resultaterne af SMTP-adfærd og omdømmekontrol, indholdskontrol, brugerindlæsning fra karantænehåndtering og meget mere.

Derudover er vores spamfiltrering uovertruffen. Den scanner og analyserer alle e-mails, links og vedhæftede filer og opdaterer løbende sine spamfiltre med input fra brugere på alle andre administrerede sikrede domæner.


Hvorfor er en cloud baseret løsning bedre?

Cloud-baserede løsninger er distribueret og redundant, hvilket stort set eliminerer risikoen for datatab. Hvis du har regulerings- eller overholdelsesbehov for en bestemt serverplacering, kan vi bruge cloud-baserede servercentre, der sikres at være geo-placeret, hvor du har brug for dem. Og cloud-baserede løsninger er ejet og vedligeholdt af andre, og holder omkostningerne nede for os, hvilket betyder lavere omkostninger for dig.