mCentral - Managed Backup

REDUCERER KOST PRISEN AF DATASIKRING

Hvad ville omkostningerne være for din virksomhed, hvis du mistede dine kritiske data?

Dine forretningsdata er livsnerven i din virksomhed, og mængden du samler og opbevarer vokser hele tiden. Forestil dig hvilken effekt det vil have, hvis du tabte en dags data, en uges data, et års data på grund af utilstrækkelig eller dårlig backupplan. Hvad ville der ske, kan du komme dig?
En administreret backup løsning fra mCentral sikrer, at alle filer automatisk sikkerhedskopieres så ofte som hvert 15. minut, hvis det er nødvendigt. Og det vil sandsynligvis koste mindre end din månedlige telefonregning. Så hvor meget er dit data værd?


Nøglefunktioner

Delta niveau teknologi betyder at du aldrig skulle gøre en anden fuld backup, dette reducerer drastisk backup tid, lagerplads, netværkstrafik og arbejdsbelastning på dine servere.

Gendan dit data til andet hardware
Kan udføre en gendannelse af dit data til forskellig hardware. Du behøver ikke længere at bekymre dig om hvilken ny server du skal købe.

Virtual Server Support
Sikkerhedskopier dine virtuelle servere med den samme software, som du bruger til at sikkerhedskopiere dine fysiske servere.

Højeste fleksibilitet
Gendan dit data fra næsten ethvert tidspunkt,
om det kun er en fil eller en fuld gendannelse.

Fuld Rapportering
En bred vifte af detaljerede rapporter leveres månedligt for at sikre, at du ved hvad der sker, og at du kan trække vejret og vide at dit data er beskyttet.

Fuldt styret system
Vi overvåger softwaren for at sikre, at den altid fungerer og handler straks, hvis der er et problem.


Fordele ved en Administreret Backup

Lav omkostning
En fuldt administreret data backup og gendannelse løsning til samme eller mindre pris end eget backup system, som du selv skal administrere.

Ro, i sindet
Takket være centraliseret styring og overvågning fra vores NOC-team kan du være sikker på at dine forretningsdata er sikre og håndteres af eksperter. Hvilket betyder at du kan fokusere på din virksomhed.

Reducer din driftsomkostninger dag til dag
Mens de fleste løsninger kræver fuld sikkerhedskopiering regelmæssigt eller i nogle tilfælde dagligt, kræver vores løsning kun en indledende fuld backup, og kun fra det lager punkt er der kun trinvise filændringer. Hvilket Sparer dig penge i lagerplads, dataoverførselsomkostninger og serverbelastning.

Beskyttelse af forretningsinformation
Da løsningen tager backup i form af ændringer, vil du kunne genoprette
filer, endda ældre revisioner.

Sikre virksomhedens kontinuitet
Sikkerhedskopiér dine mest kritiske forretningsapplikationer for at sikre, at du hurtigt får adgang til at gendanne systemer, der ville have størst indflydelse på din daglige drift, hvis de var nede.

Øget produktivitet og reducering af nedetid
Med vores hurtige genoprettelsesfunktioner vil vi minimere omkostningerne i forbindelse med tabt produktivitet og nedetid.

Detaljerede rapporteringsoplysninger
Ikke længere vil du være usikker på, hvor godt dine data er beskyttet. Vi giver dig månedlige rapporter, der fortæller dig, at dine data er sikre!