mCentral - Managed Antivirus

Hvad er værre end en virus? Tid og penge bliver spildt ved udredelse efter et angreb!

Hvert minut tæller i dagens forretning. Stop med at spilde din værdifulde tid og energi på udvælgelse, testning, planlægning, implementering, opdatering og rapportering af din anti-virus software.

mCentral Managed Anti-Virus-tjeneste leverer it-ressourcer, domæneekspertise, centraliserede overvågnings- og styringsfaciliteter og en proaktiv tilgang til at sikre beskyttelsen af dine stationære og bærbare computere mod den evigt aktuelle trussel om vira, spam og malwareangreb.

Fordele ved et administreret anti-virus

Fuldt administreret løsning til samme pris som din anti-virus software!
Vi inkludere enterprise endpoint software, overvåget af os 24/7 og ledet af et team af tekniske eksperter, der vil give dig regelmæssige rapporter for at sikre, at du kan se, at enhederne i din virksomhed er beskyttet til enhver tid!

Reducerer driftsomkostninger
En sikkerhedshændelse kan forhindre dig i at være 100% produktiv på arbejdspladsen. Dette koster virksomheden en masse penge i tabt produktivitet og i omkostninger. En virus kan ramme mange maskiner og tage uger at udrydde helt. Fjernelse af denne risiko vil spare dig penge.

Beskyt din virksomheds kritiske aktiver og oplysninger
Proaktive teknologier sikrer et ekstra beskyttelseslag mod alle former for ukendte malware, målrettede angreb og internettrusler.

En fleksibel sikkerhedsløsning
Vores avancerede sikkerhedsfunktioner tilbyder den rette sikkerhed for enhver størrelse af firma og netværk.

Omfattende rapportering
Du vil ikke længere være usikker på, hvor godt du er beskyttet. Vi giver dig månedlige rapporter, der fortæller dig, at du er sikker!

Ro i sindet
At købe en anti-virus løsning, installere den, og derefter stole på at alle holder den opdateret er en bekymring. Nu kan du være sikker på at alle dine servere, pc'er og bærbare computere altid er beskyttede, og at der er en gruppe dedikerede eksperter, der tager sig af det 24/7.