x 

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning:http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Cookies anvendt på Melgaard’s IT

1.parts

_UTMA, _UTMB, _UTMC, _UTMZ

Navn:

 

Google Analytics

Levetid:

 

Op til 6 måneder

Beskrivelse:

 

Anvendes til anonym trafik analyse
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Preview af 1. marts 2012 udgave: http://www.google.com/policies/privacy/preview/

 

SESSION COOKIE

Navn:

 

ASP.NET_SessionId

Levetid:

 

20 minutter eller når du lukker vinduet.

Beskrivelse:

 

Denne cookie logges anonymt til trafik analyse.

 

DYNAMICWEB

Navn:

 

VisitorID og VistDate

Levetid:

 

1 år

Beskrivelse:

 

Anvendelse til trafik analyse

 

 

 

           

3.parts

PREF

Navn:

 

Google Search Indstillinger

Levetid:

 

2 år

Beskrivelse:

 

Anvendes ikke, men er på en eller anden måde knyttet til Google Analytics og er en standard cookie sat af google.com
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Preview af 1. marts 2012 udgave: http://www.google.com/policies/privacy/preview/

 

VISITOR_INFO1_LIVE

Navn:

 

YouTube cookie

Levetid:

 

8 måneder

Beskrivelse:

 

Anvendes ikke af os, men af YouTube (Google), som du kan læse mere om i deres privatlivspolitik.
http://www.youtube.com/t/privacy

 

_AVESTA_ENVIRONMENT

Navn:

 

MailChimp cookie

Levetid:

 

20 minutter eller når du lukker vinduet

Beskrivelse:

 

-

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår.
  • Hvilken browser du bruger.
  • Oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon.
  • hvilken ip-adresse du har.
  • Geografisk placering.

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden:

  • Navn.
  • Brugernavn.
  • Telefonnummer.
  • E-mail.
  • Adresse.
  • Betalingsoplysninger

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Ved dataoverførsler via internettet kan vi ikke garantere 100 procent sikkerhed. Hvilket betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, ved dataoverførsel og elektronisk opbevaring. Dine personlige oplysninger afgiver du således på eget ansvar.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies anvendt på Melgaard's IT” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Melgaard’s IT
Bredgade 27
6900 Skjern
Telefon: 32 21 70 00
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 09:00 - 17:30 

Lørdag - LUKKET

Søndag & Helligdage - LUKKET

Kontakt os

Tlf: 32 21 70 00

E-mail: kontakt@melgaards-it.dk

Vores Adresse

Bredgade 27
6900 Skjern

CVR: 32 90 72 29

Copyright © Melgaard IT. Alle rettigheder reserveret.